
Kepez, Emek, Lara ve Güzeloba’da kurulu Avrupa Standartlarına uygun üretim tesisleri ile ISO 22000 Kalite Standartları’nda ve HACCP Gıda Güvenlik Sistemi’nde üretim yapmaktadır. Üretim hattının tamamı hijyenik ve temizliği kolay zemin ile kaplanmıştır. Üretimin her aşamasında HACCP kuralları uygulanmaktadır. Antalya Ekmek’te tüm girdiler ve üretilen ürünler düzenli olarak kontrol edilmekte ve yeni ürün oluşumları Ar-Ge bölümünde gerçekleştirilmektir.
Ürünlerimizin üretim, dağıtım ve kullanımı aşamalarında doğanın korunması için çevre ile uyumlu ambalaj malzemesi kullanılmakta ve ambalaj atıkları düzenli bir şekilde toplanarak, çevreye zarar vermesi engellenmektedir. Ekmeklerimiz taş bantlı tünel fırınlarda, tüm lezzeti ve aroması korunarak el değmeden üretilmektedir.